Bij EFPC zetten we ons voortdurend in voor het stimuleren van groei en ontwikkeling in de technische sector. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu een erkend leerbedrijf zijn voor verschillende KiesMBO-opleidingen. Dit betekent dat we als organisatie onze kennis, expertise en middelen beschikbaar stellen om de volgende generatie technische professionals op te leiden. We zijn trots om bij te dragen aan de opleiding en ontwikkeling van toekomstige vakmensen in de volgende opleidingen:

Technicus Engineering

De opleiding Technicus Engineering is een cruciale stap in de opleiding van technische experts. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen en hun theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Dit helpt hen om zich voor te bereiden op een succesvolle carrière in de technische industrie.

Tekenaar Ontwerper Werktuigkundige Installaties

Werktuigkundige installaties zijn van vitaal belang in allerlei technische toepassingen, van gebouwen tot industriële processen. Als erkend leerbedrijf voor deze opleiding spelen we een belangrijke rol bij het opleiden van tekenaars en ontwerpers die de fundering leggen voor efficiënte en effectieve installaties in diverse sectoren.

Middenkaderfunctionaris Smart Building

In een tijdperk waarin slimme technologie de bouwsector transformeert, is het opleiden van professionals die smart buildings kunnen ontwerpen en beheren van cruciaal belang. Als erkend leerbedrijf dragen we bij aan het ontwikkelen van middenkaderfunctionarissen die innovatieve oplossingen kunnen implementeren en gebouwen slimmer en duurzamer kunnen maken.

Onze toewijding aan opleiding en ontwikkeling

Bij EFPC geloven we sterk in de kracht van praktijkervaring en mentorship. Als erkend leerbedrijf zorgen we voor een gestructureerde en ondersteunende omgeving waarin studenten de kans krijgen om te leren en te groeien onder begeleiding van ervaren professionals. We bieden hen de gelegenheid om real-world problemen aan te pakken, waarbij ze waardevolle vaardigheden en inzichten opdoen die essentieel zijn voor hun toekomstige carrière.

Wij verwelkomen enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een inspirerende leerervaring en streven naar excellentie in hun vakgebied. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor de technische sector, vol innovatie en deskundigheid.