EFPC verzorgt diverse cursussen en opleidingen op het gebied van brandveiligheid en explosieveiligheid (ATEX), waarbij het delen van kennis en praktijkervaring centraal staat.

Wij bieden de volgende opleidingen aan op het gebied van brandveiligheid:

De opleidingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum van EFPC, uitgerust met de modernste audiovisuele middelen en een gezellige lunchruimte. Als u dat liever hebt kunnen de opleidingen ook In-company worden verzorgd. De docenten zijn échte experts, met naast theoretische kennis ook ruime praktijkervaring op hun vakgebied. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de cursisten veel concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen, wat de herkenning van bepaalde situaties gemakkelijker maakt.

Op al de opleidingen zijn onze leverings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) van toepassing.

Opleidingen nieuws

Nieuw rooster cursusaanbod 2024

Zie voor de exacte cursusdagen de individuele cursuspagina’s.

Belangrijke naamswijziging!

De cursus Aankomend Sprinklertechnicus heet vanaf heden Junior Engineer Sprinklertechniek. De cursus Sprinklertechnicus heet vanaf heden Engineer Sprinklertechniek.

De cursussen bij EFPC zijn weer begonnen!

De cursussen bij EFPC zijn allemaal weer van start gegaan in het eigen leslokaal. Vanmorgen mochten we de eerste cursisten van de cursus aankomend sprinklertechnicus welkom heten. Ook zal deze week de cursus sprinklertechnicus bij EFPC van start gaan.

Onze docenten hebben er weer onwijs veel zin in en wij wensen alle cursisten veel succes en plezier! Jouw kennis uitbreiden of verbeteren bij EFPC? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Wilt u graag Junior Engineer Sprinklertechniek worden? Stuur ons dan een berichtje of meld u hier aan.