EFPC verzorgt diverse cursussen en opleidingen op het gebied van brandveiligheid en explosieveiligheid (ATEX), waarbij het delen van kennis en praktijkervaring centraal staat.

Wij bieden de volgende opleidingen aan op het gebied van brandveiligheid:

De opleidingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum van EFPC, uitgerust met de modernste audiovisuele middelen en een gezellige lunchruimte. Als u dat liever hebt kunnen de opleidingen ook In-company worden verzorgd. De docenten zijn échte experts, met naast theoretische kennis ook ruime praktijkervaring op hun vakgebied. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de cursisten veel concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen, wat de herkenning van bepaalde situaties gemakkelijker maakt.

Op al de opleidingen zijn onze leverings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) van toepassing.

Opleidingen nieuws

Nog maar 2 plekken beschikbaar voor de cursus Sprinklertechnicus!

Deze cursus start op 30 september in Bilthoven. Mocht u nog graag de Sprinklertechnicus cursus willen volgen dan kunt u zich alsnog aanmelden via het aanmeldformulier. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Sneak preview bij onze Sprinklertechnicus cursus

De cursus Sprinklertechnicus wordt deze periode gegeven op de prachtige locatie Buitengoed de Boomgaard. Waar we alle coronamaatregelen goed kunnen handhaven en de cursisten een leerzame cursus kunnen bieden.

Alle NFPA cursisten geslaagd

Met veel trots mogen wij meededelen dat alle NFPA cursisten zijn geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Kiwa FSS en EFPC slaan de handen ineen voor de Sprinklertechnicus cursus.

Sinds 2020 hebben Kiwa FSS en EFPC de handen ineengeslagen en geven zij gezamenlijk de cursus Sprinklertechnicus (Sprinklertechniek 2).
Deze opleiding wordt twee keer per jaar gegeven, ook is er de mogelijkheid om tweemaal per jaar te examineren.

Door de handen ineen te slaan kunnen Kiwa FSS en EFPC de cursus met een hoge frequentie en hoogwaardige kwaliteit verzorgen met ervaren en deskundige docenten vanuit zowel Kiwa FSS als EFPC.
Concreet betekent dit voor u dat de cursus sprinklertechnicus in het voorjaar start op 23 februari 2021 in Zaltbommel en in het najaar start op 30 september 2021 in Bilthoven. Tijdens de cursus krijgt u zowel les van docenten van Kiwa FSS als ook van EFPC.

Het aanmelden voor deze cursus kunt u als vanouds nog steeds bij Kiwa FSS of EFPC doen.

Nieuw rooster cursusaanbod 2021 en 2022

cursusaanbod 2022

Wilt u graag sprinklertechnicus worden? Stuur ons dan een berichtje of meld u hier aan.