EFPC verzorgt diverse cursussen en opleidingen op het gebied van brandveiligheid en explosieveiligheid (ATEX), waarbij het delen van kennis en praktijkervaring centraal staat.

Wij bieden de volgende opleidingen aan op het gebied van brandveiligheid:

De opleidingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum van EFPC, uitgerust met de modernste audiovisuele middelen en een gezellige lunchruimte. Als u dat liever hebt kunnen de opleidingen ook In-company worden verzorgd. De docenten zijn échte experts, met naast theoretische kennis ook ruime praktijkervaring op hun vakgebied. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de cursisten veel concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen, wat de herkenning van bepaalde situaties gemakkelijker maakt.

Op al de opleidingen zijn onze leverings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) van toepassing.

Opleidingen nieuws

Nieuw rooster cursusaanbod 2022

Belangrijke naamswijziging!

De cursus Aankomend Sprinklertechnicus heet vanaf heden Junior Engineer Sprinklertechniek.

De cursussen bij EFPC zijn weer begonnen!

De cursussen bij EFPC zijn allemaal weer van start gegaan in het eigen leslokaal. Vanmorgen mochten we de eerste cursisten van de cursus aankomend sprinklertechnicus welkom heten. Ook zal deze week de cursus sprinklertechnicus bij EFPC van start gaan.

Onze docenten hebben er weer onwijs veel zin in en wij wensen alle cursisten veel succes en plezier! Jouw kennis uitbreiden of verbeteren bij EFPC? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Alle FM cursisten zijn geslaagd

Met veel trots mogen wij mededelen dat alle FM cursisten, die op 23 juni 2021 examen hebben gedaan, zijn geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Kiwa FSS en EFPC geven gezamenlijk de Sprinklertechnicus cursus.

Sinds 2020 hebben Kiwa FSS en EFPC de handen ineengeslagen en geven zij gezamenlijk de cursus Sprinklertechnicus (Sprinklertechniek 2).
Deze opleiding wordt twee keer per jaar gegeven, ook is er de mogelijkheid om tweemaal per jaar te examineren.

Door de handen ineen te slaan kunnen Kiwa FSS en EFPC de cursus met een hoge frequentie en hoogwaardige kwaliteit verzorgen met ervaren en deskundige docenten vanuit zowel Kiwa FSS als EFPC.
Concreet betekent dit voor u dat de cursus sprinklertechnicus in het voorjaar start op 8 februari 2022 in Zaltbommel en in het najaar start op 29 september 2022 in Bilthoven. Tijdens de cursus krijgt u zowel les van docenten van Kiwa FSS als ook van EFPC.

Het aanmelden voor deze cursus kunt u als vanouds nog steeds bij Kiwa FSS of EFPC doen.

Wilt u graag Junior Engineer Sprinklertechniek worden? Stuur ons dan een berichtje of meld u hier aan.