Werken en groeien bij dé expert in veilig ondernemen

Heb jij de nodige kennis en ervaring op het brede gebied van veiligheid of ben je bovenmatig geïnteresseerd in risicobeheersing en wil je verder in dit vak? Of ben je een professional die altijd streeft naar een veilige werkomgeving en wil je hier je werk van maken?

Heb jij interesse in het brede gebied van veiligheid of ben je sterk geïnteresseerd in risicobeheersing en wil je verder in dit vak? Bekijk onze vacatures in veiligheidskunde of stuur ons een open solliciatie!

EFPC is ISO- en CIBV-gecertificeerd en aangesloten bij NL-ingenieurs en VVBA.

Een omgeving die doet groeien

EFPC is dé Nederlandse expert op het gebied van veilig werken. Niet voor niets zijn onze specialisten ‘normgevers in veiligheid’. Ze nemen deel aan commissies die relevante normeringen opstellen en actualiseren. Bovendien, behoren wij – in alle bescheidenheid – tot de disciplineleiders in Nederland en kunnen dan ook zelfs ervaren veiligheidsdeskundige een werkomgeving met voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden bieden.

Voor starters en stagiairs geldt dit natuurlijk nog veel sterker. Wij werken in kleine, gevarieerde, samengestelde teams met een zeer collegiale sfeer aan professioneel advies in grote en kleinere projecten.

Vacatures bij EFPC

Ben jij een professional in Brandveiligheidsinstallaties? Ben je een communicatief sterke consultant of heb je een meer technische inslag? Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zin om samen te werken aan vernieuwende oplossingen binnen uitdagende projecten voor grote en aansprekende opdrachtgevers ben je bij ons in beide gevallen op je plaats.

In onze projecten werk je nauw samen met opdrachtgevers en andere betrokkenen. Zo’n project kan lopen van een brainstorm over de rol van brandveiligheid binnen de planontwikkeling tot en met de oplevering aan toe. Soms duurt een project jaren en soms is een (deel)project binnen een paar dagen klaar. Ook kan de nadruk liggen op consultancy maar ook op opnames en engineering of een combinatie van beiden.

Bij ons kun je je verder ontwikkelen in een informele organisatie die zeer goed bekend staat in de branche en waar we trots zijn op de langdurige relatie die we met veel opdrachtgevers hebben.

Spreekt dit je aan neem dan contact met ons op om (vertrouwelijk) te informeren wat we voor elkaar kunnen betekenen! Je kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Ronald van Brakel op 06 53 629 748.

Functie-eisen Consultant

 • Minimaal technische HBO-opleiding
 • Goede kennis van brandveiligheidsinstallaties en relevante normen is een must, het diploma Brandpreventiedeskundige 1 is een pre
 • Minimaal 4 jaar ervaring in brandveiligheid(sadvisering)
 • Ervaring met installatietechnisch ontwerpen is wenselijk
 • Affiniteit met werken in projectteams, zowel intern als extern maar ook in staat om zelfstandig een project uit te voeren en daar verantwoording voor te dragen.
 • Mis je bovenstaande ervaring maar ben je een enthousiaste instromer op de arbeidsmarkt? Reageer dan gewoon, hoogstwaaschijnlijk hebben we een passende junior-functie voor je.

Werktijden flexibel en deeltijd in overleg mogelijk, standplaats is in principe Bilthoven dus woonplaats maximaal op ca. een uur reistijd. Arbeidsvoorwaarden (w.o. lease-auto) bovengemiddeld en passend bij de functie.

Office management is zó belangrijk. Ben jij een professional in projectondersteuning? Ben je nauwkeurig en communiceer je (intern) makkelijk? Heb je een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zin om samen met je collega’s te zorgen voor een soepel projectverloop m.b.t. facturatie en projectadministratie, dan zoeken wij jou!

In onze projecten werk je als administratief projectondersteuner nauw samen met onze projectleiders en accountmanagers. Naast dat je de telefoon aanneemt en gasten ontvangt neem je de projectleiders en accountmanagers een deel van het administratieve projectwerk uit handen.  Soms duurt een project jaren en soms is een (deel)project binnen een paar dagen klaar. In beide gevallen is een gestructureerde aanpak (en dus dito ondersteuning) van belang.

Jij bent administratief sterk en biedt graag ondersteuning voor onze adviseurs. Kortom een veelzijdige functie met veel afwisselende (soms uitdagende) taken!

Wat wij van je vragen

 • Minimaal MBO-opleiding
 • Goede kennis van administratieve systemen zoals bijv. Visma Projectmanagement, Exact, SAP of soortgelijke systemen met betrekking tot facturatie, urenregistratie, projectadministratie en klantgegevens. Daarnaast vind je het ook prima om andere programma’s te leren gebruiken
 • Het liefst minimaal 4 jaar ervaring in administratief projectwerk.
 • Ervaring bij een adviesbureau is mooi meegenomen.
 • Affiniteit met werken in projectteams en verantwoording te dragen voor je eigen taak in het project.

Wat wij jou bieden

 • Een warme en informele cultuur in een organisatie die zeer goed bekend staat in de branche.
 • Ruimte om je te ontwikkelen.
 • Flexibele werktijden (min 28 uur p/w) in standplaats Bilthoven.
 • Arbeidsvoorwaarden bovengemiddeld en passend bij de functie.
 • 30 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.

Spreekt dit je aan neem dan contact met ons op om (vertrouwelijk) te informeren wat we voor elkaar kunnen betekenen! Je kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Robin van Riet op 06 16 50 47 77.

Reageer nu!

Wil jij ontdekken of jouw expertise en affiniteit matchen met ons banenaanbod? Neem dan rechtstreeks contact op met Ronald van Brakel, telefoon 06 53 629 748. Of stuur je CV met motivatiebrief als open sollicitatie naar info@efpc.nl.