Werken en groeien bij dé expert in veilig ondernemen

Heb jij de nodige kennis en ervaring op het brede gebied van veiligheid of ben je bovenmatig geïnteresseerd in risicobeheersing en wil je verder in dit vak? Of ben je een professional die altijd streeft naar een veilige werkomgeving en wil je hier je werk van maken?

Heb jij interesse in het brede gebied van veiligheid of ben je sterk geïnteresseerd in risicobeheersing en wil je verder in dit vak? Bekijk onze vacatures in veiligheidskunde of stuur ons een open solliciatie!

EFPC is ISO- en CIBV-gecertificeerd en aangesloten bij NL-ingenieurs en VVBA.

Een omgeving die doet groeien

EFPC is dé Nederlandse expert op het gebied van veilig werken. Niet voor niets zijn onze specialisten ‘normgevers in veiligheid’. Ze nemen deel aan commissies die relevante normeringen opstellen en actualiseren. Bovendien, behoren wij – in alle bescheidenheid – tot de disciplineleiders in Nederland en kunnen dan ook zelfs ervaren veiligheidsdeskundige een werkomgeving met voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden bieden.

Voor starters en stagiairs geldt dit natuurlijk nog veel sterker. Wij werken in kleine, gevarieerde, samengestelde teams met een zeer collegiale sfeer aan professioneel advies in grote en kleinere projecten.

Vacatures bij EFPC

Als gevolg van de groei van het aantal consultants en projecten willen wij onze administratieve afdeling uitbreiden. Ben jij een administratieve professional die zijn/haar weg weet in het administratieve beheer van technische projecten? Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, nauwgezetheid en zin om samen te werken met collega’s binnen uitdagende projecten voor grote en aansprekende opdrachtgevers ben je bij ons op je plaats.

Als projectondersteuner werk je in onze projecten samen met je collega’s, zij doen het technische deel en jij doet de administratieve afwikkeling. Dan moet je denken aan de verwerking van documenten maar ook aan de complete projectadministratie en het facturatieproces op basis van de ingevoerde uren. Soms duurt een project jaren en ondersteun je proactief het proces en soms is een (deel)project binnen een paar dagen klaar en is jouw rol beperkt tot facturatie en documentverwerking. Je werkt voornamelijk in Office365 en Visma. Dus heb je ervaring in Visma/SAP/Exact of een ander projectmanagementsysteem en toe bent aan een nieuwe uitdaging, neem eens contact met ons op!

Bij ons kun je je verder ontwikkelen in een informele organisatie die zeer goed bekend staat in de branche en waar we trots zijn op de langdurige relatie die we met veel opdrachtgevers hebben.

Wat wij van je vragen

  • Minimaal MBO-opleiding
  • Goede kennis van Office365 (Word/Teams/Sharepoint
  • Minimaal 4 jaar ervaring in administratieve werkzaamheden in een projectorganisatie
  • Ervaring met projectadministraties (SAP, Exact of Visma) is wenselijk
  • Proactieve houding

Wat wij je bieden

  • Een warme en informele cultuur in een organisatie die zeer goed bekend staat in de branche.
  • Ruimte om je te ontwikkelen.
  • Flexibele werktijden (min 24 uur p/w) in standplaats Bilthoven.
  • Arbeidsvoorwaarden bovengemiddeld en passend bij de functie.
  • Ca. 30 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.

Spreekt dit je aan neem dan contact met ons op om (vertrouwelijk) te informeren wat we voor elkaar kunnen betekenen! Je kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Ronald van Brakel op 06 53 629 748.

Reageer nu!

Wil jij ontdekken of jouw expertise en affiniteit matchen met ons banenaanbod? Neem dan rechtstreeks contact op met Ronald van Brakel, telefoon 06 53 629 748. Of stuur je CV met motivatiebrief als open sollicitatie naar info@efpc.nl.