Werken en groeien bij dé expert in veilig ondernemen

Heb jij de nodige kennis en ervaring op het brede gebied van veiligheid of ben je bovenmatig geïnteresseerd in risicobeheersing en wil je verder in dit vak? Of ben je een professional die altijd streeft naar een veilige werkomgeving en wil je hier je werk van maken?

Heb jij interesse in het brede gebied van veiligheid of ben je sterk geïnteresseerd in risicobeheersing en wil je verder in dit vak? Bekijk onze vacatures in veiligheidskunde of stuur ons een open solliciatie!

EFPC is ISO- en CIBV-gecertificeerd en aangesloten bij NL-ingenieurs en VVBA.

Een omgeving die doet groeien

EFPC is dé Nederlandse expert op het gebied van veilig werken. Niet voor niets zijn onze specialisten ‘normgevers in veiligheid’. Ze nemen deel aan commissies die relevante normeringen opstellen en actualiseren. Bovendien, behoren wij – in alle bescheidenheid – tot de disciplineleiders in Nederland en kunnen dan ook zelfs ervaren veiligheidsdeskundige een werkomgeving met voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden bieden.

Voor starters en stagiairs geldt dit natuurlijk nog veel sterker. Wij werken in kleine, gevarieerde, samengestelde teams met een zeer collegiale sfeer aan professioneel advies in grote en kleinere projecten.

Vacatures bij EFPC

Ben jij een professional in Bouwregelgeving en Brandveiligheid? Ben je een communicatief sterke consultant met een technische inslag en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid? Heb je zin om samen te werken aan vernieuwende oplossingen binnen uitdagende projecten voor grote en aansprekende opdrachtgevers? Dan ben je bij ons op je plaats.

In onze projecten werk je nauw samen met opdrachtgevers en andere betrokkenen. Een project kan lopen van een brainstorm over de rol van brandveiligheid binnen de planontwikkeling tot en met de oplevering. Soms duurt een project jaren en soms is een (deel)project binnen een paar dagen klaar. De nadruk kan liggen op consultancy, maar ook op opnames en engineering of een combinatie van beiden.

Bij ons kun je je verder ontwikkelen in een informele organisatie die zeer goed bekend staat in de branche en waar we trots zijn op de langdurige relatie die we met veel opdrachtgevers hebben. Door het samengaan van EFPC met Seco is de scope van  potentiële projecten in Europa bovendien sterk verbreed!

Wat wij van je vragen

  • Minimaal technische HBO-opleiding.
  • Goede kennis van bouwregelgeving, brandveiligheid en relevante normen is een must.
  • Minimaal 4 jaar ervaring in bouwkundige brandveiligheid(sadvisering).
  • Ervaring met werken in bouw- en ontwerpteams is wenselijk.
  • Affiniteit met werken in projectteams, zowel intern als extern, maar ook in staat zijn om zelfstandig een project uit te voeren en daarvoor verantwoording te dragen.

Mis je bovenstaande ervaring, maar ben je een enthousiaste instromer op de arbeidsmarkt? Reageer dan gewoon, hoogstwaarschijnlijk hebben we een passende junior-functie voor je.

Wat wij je bieden

  • Een warme en informele cultuur.
  • Ruimte om je te ontwikkelen.
  • Flexibele werktijden (min 28 uur p/w).
  • Arbeidsvoorwaarden bovengemiddeld en passend bij de functie (w.o. lease-auto).
  • 27 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.

Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op om (vertrouwelijk) te informeren wat we voor elkaar kunnen betekenen! Je kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Robin van Riet op 06 16 50 47 77 of Kitty Haas op 06 22 46 54 74.

Reageer nu!

Wil jij ontdekken of jouw expertise en affiniteit matchen met ons banenaanbod? Neem dan rechtstreeks contact op met Ronald van Brakel, telefoon 06 53 629 748. Of stuur je CV met motivatiebrief als open sollicitatie naar info@efpc.nl.