Sinds kort is EFPC ook actief op het zonnige Bonaire. Onze marketing assistent, Britt van Hal, is hier namelijk tijdelijk gestationeerd. Zij gaat onder andere ervaring opdoen in de marketing en communicatie bij Qvillas, waar zij als stagiair te werk zal zijn. Ook blijft zij voor EFPC de marketing activiteiten uitvoeren en natuurlijk EFPC promoten op Bonaire.

Bonaire, onderdeel van Caribisch Nederland, is maar een klein eiland, ¾ zo groot als Texel, maar is volop in ontwikkeling. Zo wordt er momenteel enorm veel gebouwd op het eiland, denk hierbij aan; hotels, ziekenhuizen, resort, villa’s en nog veel meer. Vanwege de geografische ligging wordt het gelukkig (meestal) niet getroffen door stormen of orkanen en heeft het een tropisch klimaat. Overdag komt de temperatuur erg gemakkelijk boven de 30 graden en wordt het s ’avonds niet kouder dan 24 graden. Vanwege de aangename wind is met de warmte goed te leven.

Vanwege de warmte zijn veel huizen en verblijven op Bonaire gebouw op de wind. Aangezien er veel nieuwbouw gepland staat op Bonaire is het voor EFPC een uitgelegen kans om hun steentje bij te dragen en aan de brandweer en architecten haar kennis te delen.

Wilt u graag meer weten over brandveiligheid?

Dan kunt u ons bereiken via,

T +31 (0)30 225 24 00

info@efpc.nl

www.efpc.nl