Met groot genoegen kunnen wij u berichten dat de directie van zowel EFPC als HSE-advies B.V. onlangs is uitgebreid met een nieuw lid. Gerben van Hal (50) is medio mei 2019, naast Ronald van Brakel, statutair directeur van beide ondernemingen geworden.

Gerben is eind jaren 90 bij EFPC gekomen als junior-projectleider en is vervolgens doorgegroeid tot lid van het managementteam. Hij heeft daarnaast veel ervaring opgedaan bij internationale opdrachtgevers en is klaar om deze volgende stap in zijn carrière te zetten.

Gerben:
“EFPC en HSE-advies ondersteunen organisaties die zekerheid willen over het inrichten en beheersen van de veiligheid van fysieke omgevingen. Die ondersteuning bestaat uit risicoanalyses, écht integraal advies en begeleiding in alle fasen. Een missie die vraagt om medewerkers die niet alleen op de hoogte zijn van relevante voorschriften en de laatste technologische- en organisatorische mogelijkheden maar ook in staat zijn de achterliggende vraag inzichtelijk te maken en te beantwoorden. EFPC en HSE-advies hebben die medewerkers.

Voor de toekomst zie ik samen met de medewerkers mooie kansen voor verdere groei en ontwikkeling binnen onze vakgebieden. Ik vind dat een hele mooie uitdaging na mijn periode als manager van de afdeling brandbeveiligingssystemen.”

Ronald:
“Wat mij betreft maakt de toetreding van Gerben tot de directie een verdere uitbouw van mijn ambities mogelijk om onze relaties, nu en in de toekomst, met kwalitatief hoogstaande adviezen te kunnen blijven ontzorgen. Zijn persoonlijkheid en deskundigheid maken dat hij niet alleen een ware professional is maar ook dat hij meer dan capabel genoeg is om leiding te geven aan onze bedrijven. Hij is iemand die zich van nature begeeft op het snijvlak van het operationele, commercie en van coachend leidinggeven. Gerben levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een gezonde groei van onze organisaties.”

Feest uibreiding directie