Op 23 december 2021 heeft Seconed een meerderheidsbelang genomen in EFPC, om zo samen nog meer zekerheid en veiligheid te kunnen bieden in de bouw.

“We waren ons al een tijdje bewust van het feit dat we deels dezelfde expertises in huis hebben en in het verlengde van elkaars dienstverlening werkzaam zijn” aldus Ronald van Brakel, de nieuwe bestuurder van Seco Netherlands Holding B.V., waar Seconed en EFPC nu onder vallen.

“We kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk door een grotere organisatie, waarin we de kennis, ervaring en capaciteit van beide organisaties kunnen aanspreken. Beide bedrijven zijn immers al jaren succesvol in de Nederlandse markt.”

Door de overname kan Seco Netherlands Holding B.V. haar opdrachtgevers nog meer kennis en bredere expertise bieden. Binnen de Seco Group werken ruim 350 professionals bij het van oorsprong Belgisch bedrijf.

Met deze overname in Nederland werken we straks samen met ruim 40 professionals op de terreinen Bouw- en Civiele constructies, Brand, Energie, Installaties, Explosieveiligheid en Machineveiligheid. Zo staan we met twee vestigingen in Nederland nog dichter bij onze opdrachtgevers.

“Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk te weten dat er niets verandert. Beide bedrijven behouden hun eigen identiteit en focus. Zo houden we toetsing en advies gescheiden, maar kunnen we vanuit een integrale en multidisciplinaire aanpak onze opdrachtgevers nog beter ontzorgen. Samen staan we voor meer zekerheid in de bouw!”

 

Efpc wordt onderdeel van seco