Stel je voor overnachten in een vintage caravan in een overdekt park, met de stad Amsterdam op 10 minuten (reis?)afstand. Nostalgie en een bruisende metropool gecombineerd in een aangenaam verblijf. Deze vraag heeft geresulteerd in het creatieve idee voor een indoor camping.

Maar ook voor een nostalgisch verblijf is brandveiligheid van belang. Voor een dergelijk gebruiksfunctie is een brandmeldinstallatie vereist. Echter hoe ga je deze aanbrengen? En zorg je dat je indeling van de indoor camping flexibel blijft?

De “volledige bewaking” in de ruimte zelf is geen probleem, maar wat ga je doen in de kampeermiddelen (zoals caravans) die in je overdekte park staan. Met deze vraag kwam dhr. Megens van Outside INN bij EFPC. Naar aanleiding van de vraagstelling was al snel duidelijk dat de oplossing flexibel en effectief moest zijn. Vanuit EFPC was al snel vanzelfsprekend dat hier een draadloos systeem de ideale oplossing zou zijn. Hiermee wordt een snelle detectie en alarmering vanuit de caravans gerealiseerd en heeft de klant nog steeds de vrijheid om zijn caravans vrij en ongelimiteerd te verplaatsen binnen het overdekte park.

  • indoor kamperen sprinklers
  • indoor kamperen sprinklers
  • indoor kamperen sprinklers

Soms is de oplossing niet moeilijk, maar geeft het de klant zoveel meerwaarde.

 

Meer ontdekken over indoor kamperen