EFPC verzorgt diverse cursussen en opleidingen op het gebied van brandveiligheid, waarbij het delen van kennis en praktijkervaring centraal staat.

Wij bieden de volgende opleidingen aan op het gebied van brandveiligheid:

Aankomend sprinklertechnicus »
Sprinklertechnicus »
Examentraining sprinkleropleidingen »
NFPA Sprinklertechnicus »
FM Sprinklertechnicus »
Beheerder BMI »
Basiscursus Brandmeldtechniek »
Wiskunde module »

De opleidingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum van EFPC. De docenten zijn échte experts, met naast theoretische kennis ook ruime praktijkervaring op het gebied van brandveiligheid. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de cursisten veel concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen hetgeen gemakkelijk tot herkenning van bepaalde situaties zal leiden.

Op al de opleidingen zijn onze leverings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) van toepassing.

Opleidingen nieuws:

Sprinklertechnicus opleiding September 2019

Heeft u de opleiding aankomend sprinklertechnicus gevolgd? Of wilt u gecertificeerd specialist op het gebied van sprinklertechnieken worden?

Tijdens de 9 daagse cursus door EFPC zult u dieper ingaan op de NEN-EN12845/NEN 1073 en het hydraulisch rekenwerk. Onder andere het ontwerp proces wordt uitgebreid waarbij u aan het einde van de opleiding een goed en passend sprinklerontwerp kunt neerzetten die ook nog economisch efficiënt is.

De cursus is enorm praktisch en leerzaam en start op 26 september 2019.

Meer lezen over de sprinklertechnicus opleiding »

Aankomend Sprinklertechnicus opleiding September 2019 VOL

De aankomend sprinklertechnicus opleiding van September zit helaas al vol. Wilt u toch graag de cursus aankomend sprinklertechnicus volgen dan verwelkomen wij u graag in maart 2020, dan starten we weer met de opleiding. Uw aanmelding zien we met belangstelling tegemoet.

Meer lezen over de aankomend sprinklertechnicus opleiding 

Wllt u graag sprinklertechnicus worden? Stuur ons dan een berichtje of meld u hier aan.