Examentraining

Doel

Heeft u binnenkort het examen aankomend sprinklertechnicus of sprinklertechnicus en wilt u goed voorbereid zijn, dan biedt EFPC u een examentraining aan voor het onderdeel ontwerpen en/ of hydraulisch rekenen.

De examentraining zorgt ervoor dat u helemaal wordt klaargestoomd voor het examen aankomend sprinklertechnicus of sprinklertechnicus. Deze training is er volledig op gericht dat u slaagt voor het onderdeel ontwerpen en/of hydraulisch rekenen.

Bestemd voor

Degene die het deelexamen hydraulisch rekenen en/of ontwerpen moet doen voor aankomend sprinklertechnicus of sprinklertechnicus

Cursusomschrijving

Tijdens de training zult u meerdere oefenexamens maken waarbij u persoonlijke begeleiding ontvangt. Elk oefenexamen dat u maakt wordt nagekeken door onze docenten en terug gegeven met opmerkingen waar je op moet letten bij het maken van het examen. Onduidelijkheden en misvattingen worden met u doorgenomen en uitgelegd.

Om de training te kunnen volgen, moet de deelnemer al eerder de opleiding aankomend sprinklertechnicus of sprinklertechnicus hebben gevolgd.

Cursusduur en -kosten

De training bestaat uit 3 lesmiddagen van 13:00 tot 16:30 uur die over drie weken worden verspreid en de kosten bedragen € 480,–, dit is inclusief digitaal lesmateriaal en verzorging zoals koffie en thee.

Start opleiding & examen

De training zal starten op woensdag 17 april en 13 november 2019.

Het examen voor de sprinklercursussen zal worden verzorgd door CIBV en certoplan en wordt op 15 /16 mei en 4 /5 december 2019 afgenomen. Hiervoor dient men zichzelf aan te melden.