Als u op zoek bent naar advies voor de brandveiligheid van uw gebouw, fabriek, tankterminal, spooremplacement of ander object, kan EFPC u zeker helpen. Wij ondersteunen vele tientallen opdrachtgevers in alle sectoren van industrie, zorg en dienstverlening met het treffen van optimale maatregelen voor brandbeveiliging.

U hebt het meest aan onze expertise als u ons vanaf het prille begin laat meedenken over het ontwerp van uw gebouw of locatie. Zo kunt u de maatregelen (die soms bouwkundig of organisatorisch van aard zijn) al direct integreren in het initiële ontwerp. En natuurlijk blijven wij u begeleiden tot en met de oplevering en exploitatie.

Baas over uw eigen brandveiligheid

Uw gebouw kan 100% brandveilig zijn, met allerlei hermetische compartimenten en gesloten deuren, maar daardoor totaal ongeschikt voor uw doel. Bij het steven naar het juiste brandveiligheidsniveau laten wij ons allereerst leiden door de behoeften van de gebruikers.

Ú bent, samen met mensen op de werkvloer, de baas. Maar u moet natuurlijk ook rekening houden met de wettelijke regels en de eisen die uw verzekeraar stelt. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen de wettelijke normen voor brandveiligheid en een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Een voorproefje van onze toegevoegde waarde? Kom eens langs op ons architectenspreekuur!

Maak een afspraak »